Freebies : Simple Header #4




Anneyeongsayo..
Assalamulaikum..
Hello Readers..

Disebabkan bosan saya buat lah header yang hodoh nie :( comments kalau nak :)

http://1.bp.blogspot.com/-2crP0iwc0-E/UXjxR3vZi7I/AAAAAAAABQw/vqZmT8C_4Dc/s1600/Untitled-2.png

http://4.bp.blogspot.com/-PM3aQGjreww/UXjxSMcM__I/AAAAAAAABQ0/FZEka7ZTVrk/s1600/Untitled-5.png

http://4.bp.blogspot.com/-e6unVfTlyrs/UXjxSUFCRmI/AAAAAAAABQ8/uDFX50u6yQM/s1600/Untitled-7.png


http://1.bp.blogspot.com/-jA1fywtcj0s/UXjxS7bN6iI/AAAAAAAABRE/ArXRy_Rh4OQ/s1600/Untitled-9.png

[ Kalau tak dapat copy, click gambar untuk dapatkan URL ]

Freebies : Simple Header #3 [ KPOP ]



Anneyeongsayo..
Assalamulaikum..
Hello Readers..

I'm back.. dah lama tak post. hehee.. soryy sbb tak de idea nak buat freebies apa.. ini buat header L.. saya tau tak comel :( .. Kalo nak comments tau

http://4.bp.blogspot.com/-B6LtkFVxUc0/UXfePw_Vq0I/AAAAAAAABP4/SWfKRbUbi30/s1600/Untitled-10.png

http://3.bp.blogspot.com/-QtFusr_EaSU/UXfeQSYCZFI/AAAAAAAABQA/snc53Alegh4/s1600/Untitled-8.png

http://4.bp.blogspot.com/-gWmqmRURGSE/UXfeQkQKiFI/AAAAAAAABQE/VUv8b9tXhKI/s1600/Untitled-9.png

http://1.bp.blogspot.com/-bXKZNvkxDrk/UXfeR8QTY0I/AAAAAAAABQQ/22BQKYXKEcA/s1600/Untitled-jj.png

http://3.bp.blogspot.com/-eeoX7vpPk4k/UXfeT3LP-gI/AAAAAAAABQc/F8LXZzUAPvQ/s1600/ydriisdt6tui.png

http://3.bp.blogspot.com/-Q954eTs4_M4/UXfeT--bvzI/AAAAAAAABQY/jbbNKeA3OVk/s1600/htyduuuu.png

Kalau tak dapat copy, click gambar untuk dapatkan URL ]

Freebies : Twitter Background #1 [ INFINITE ]



Anneyeongsayo..
Assalamulaikum..
Hello Readers..

Hari ni saya nak RE-FREEBIES freebies yang akak tiqah buat.. semua comel comel.. Disebabkan saya tak tahu nak buat jadi saya RE-FREEBIES jer.. Nanti kalo dah ambil g tau okey


[ Click image untuk dapatkan URL ]

                                                                                                       Credit : Kak Tiqah