Senarai Pemenang My 2nd Giveaway


Assalamulaikum. Hari ni saya nak umumkan pemenang. Gementar tak? hahaha tak de maknanya kan? okey sebelum tu check no. anda di {SINI} Dah? baru boleh check no. bertuah di sini :) Sebelum tu TAHNIAH kepada pemenang

Pemenang Bangle x3 {SINI}
2 | 47 | 76

Pemenang Penanda Buku x2 {SINI}
45 | 60 | 67

Pemenang Black Mask Sheiseido x2 {SINI}
33 | 19

Pemenang Black Mask Sheiseido x3 {SINI}
79 | 63 | 16

Pemenang Bookmark x1 {SINI}
88

Pemenang Felt Fon Casing x1 {SINI}
6

Pemenang Make Up Case Bag x1 {SINI}
72

Pemenang Novel x2 {SINI}
Top Refferal | 3

Pemenang Duit Raya x1

Pemenag Flowers Stickers Felt x1 {SINI}
29

Pemenang Bracelet x3 {SINI}
53 | 51 | 68

Pemenang Ear Ring x1 {SINI}
57

Pemenang Butterfly Clip x1 {SINI}
80

Pemenang Tudung Bawal x1 {SINI}
Top Refferal

Pemenang Plain Bawal x1 {SINI}
29

Pemenang Top Up RM 10 x1 {SINI}
Top Refferal

Pemenang Top Up RM 3 x2 {SINI}
71 | 80

Pemenang Top Up RM 5 x2 {SINI}
65 | 50

Pemenang Top Up RM 5 x1 {SINI}
9

Pemenang Top Up RM 5 x2 *celcom* {SINI}
58 | 29

Pemenang Top Up RM 5 x1 *celcom* {SINI}
17

Sila beri details kepada sponsor seperti di bawah

Nama :
Alamat : *only barangan pos
No. Phone : *only for top up
Link entry awak :
Nama Penganjur : Ira Syiqin
Hadiah dimenangi :

TAHNNIAH KEPADA PEMENANG :)


Pemenang Top Refferal My 2nd Giveaway


Assalamulaikum.. seperti yang di sedia maklum, giveaway sya akan tamat esok, so saya umumkan Top refferal malam nie sebab kena minta hadiah yg pemenang top refferal dulu baru umumkan yang random.. so tahnniah kepada TOP REFFERAL. Selepas top refferal PM saya, baru saya umumkan yang random :) So, pemenangnya ialah....










Tahnniah kepada pemenang >> http://www.aienhermionie.my/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html. Sila PM secepat yang mungkin di page saya atau saya akan mencari top refferal yang lain :) {SINI}

2nd Giveaway By Ira Syiqin




Assalamulaikum. Dengan lafaz bismillah saya mahu melancarkan giveaway kedua saya.. hope ramai yang join.. lama sangat fikir nak buat banner.. pening. banner pun buruk.. okeyla malas cakap panjang nanti bukan sapa pun nak dengar kan? betul tak? jom mulakan

Syarat-syarat :
1. Warganegara Malaysia
2. Mempunyai blog
3. Buat satu entry bertajuk "2nd Giveaway By Ira Syiqin"
4. Hantar link di ruangan comment SEKALI sahaja
5. Ikut syarat di bawah

Terdapat pelbagai Hadiah yang menanti anda. Senarai hadiah dan peserta check di bawah. Sebelum tu ikut syarat kalau nak menang

TARIKH TAMAT 21/09/2013
SENARAI HADIAH
SENARAI PESERTA 

Follow Blog Saya dan Sponsor :

Ira Syiqin | Satu | Dua | Tiga | Empat | Lima | Enam | Tujuh | Lapan | Sembilan | Sepuluh | Sebelas | Dua belas | Tiga Belas | Empat Belas | Lima Belas | Enam Belas | Tujuh Belas | Lapan Belas | Sembilan Belas |

Follow Google Sponsor :

Satu

Like Page Saya dan Sponsor :



Add Facebook Sponsor :

Satu

Like Gambar Sponsor : 

Satu

Follow Twitter Saya dan Sponsor :

 

Klik Iklan Sponsor :

                
Total = 9 iklan. Pastikan clear cache cookies dan tunggu sampai habis loading

Cara-cara :

Copy ayat di bawah ni dan paste di ruangan HTML bukan COMPOSE


Pemenang dipilih berdasarkan seorang TOP REFFERAL. Top refferal di benarkan memilih tiga hadiah daripada list hadiah.. so promote habis habisan. yang lain random okey

Kepada bloggers yang join giveaway saya, join jugak tau giveaway ni.. syarat dari sponsor SINI

Senang tak syarat? jom la join penat betul menaip sampai berejam rejam.. okey la harap ramai yang join ^^ hwaiting :) Btw nak minta maaf jikalau syarat terlalu banyak :( Jikalau ada link tak boleh buka or what ever bagi tahu okey :)

Para sponsor digalakkan join ye :)
P/s : Kepada bloggers yang join pastikan ikut syarat kalau tidak hadiah yang mungkin yang anda menang tidak halal. Jika ada sebarang update saya akan beritahu dan juga kepada sponsor jika ada syarat anda yang tak cukup sila bagitahu

Pencarian Sponsor for Kpop Giveaway


Assalamulaikum.. seperti tajuk di atas, saya mahu mencari sponsor yang boleh sponsor barangan kpop.. yela musim kpop la katakan :)

Syarat-syarat :
1. Warganegara Malaysia
2. Jujur sponsor
3. Max 3 syarat

Barang yang boleh di sponsor :
1. Barang kpop ( beg, wallet, poster, album and etc)
2. Top up diterima
3. Barangan pos pun diterima
4. Bloglist & Review tak diterima

Kelebihan sponsor :
1. Dapat meningkatkan fanpage, followers blog/twitter
2. Dikenali ramai

Amacam? okey tak? jangan lupa PM di fanpage sya okey {SINI} saya mencari spnsor yg jujur :)

Tutorial : Blog Archive


Anneyeonghasayo..
Assalamualaiikum..
Hello Readers..


Ada orang request.. so tuto ni sesuai utk templte blogskin.. kalau classic mmg dah disediakan :)

Template Blogskin
1. Blogger > Template > Edit HTML
2. Tekan CTRL+F dan cari </div>
3. Copy code di bawah ni
<center>
<div style="border:1px solid #efefef;background:#fff; width:188px; overflow-x:hidden; overflow-y:scroll;padding:5px; height:100px;text-align:left; ">
<bloggerpreviousitems>
<li><a  href="<$BlogItemPermalinkURL$>">
<$BlogPreviousItemTitle$></li>
</a>
</BloggerPreviousItems>
</div>
4. Paste di bawah code </div> tu
5. Preview & save

NOTE = MERAH : boleh tukar ikut warna blog korang

Kpoppers Giveaway by Nanafana and Arina Azman !


KLIK BANNER TO JOIN

HARAP MENANG BEG EXO ^^

Senarai Peserta My 2nd Giveaway



Assalamulaikum dan selamat sejahtera.. Lambat kan saya post senarai peserta? maklumlah busy dengan kerja sekolah.. btw peserta diminta mengikut semua syarat or anda akan diblacklistkan :p Kebanyakan peserta tidak mengikut syarat, so saya bagi chance lagi ni.. check nombor bertuah anda :)

SILA CHECK NOMBOR ANDA. JIKA TERDOUBLE ATAU TAK ADA, PM SAYA OKEY

1. http://siszetty.blogspot.com/2013/08/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
2. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/08/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
3. http://arrienlove.blogspot.com/2013/08/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
4. http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
5. http://sunnyshanice.blogspot.com/2013/08/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
6. http://arnilala.blogspot.com/2013/08/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
7. http://anabiha.blogspot.com/2013/08/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
8. http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2013/08/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
9. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin_1.html
10. http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
11. http://afiqah220511.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
12. http://rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com/2013/08/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
13. http://syuraa-rashid.blogspot.com/2013/08/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
14. http://all-is-mine.blogspot.com/2013/08/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
15. http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2013/08/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
16. http://yayaaaank.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
17. http://umikasum.blogspot.com/2013/08/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
18. http://xanisnuradibahx.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
19. http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
20. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
21. http://iam-misha.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
22. http://awesome-incredible.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
23. http://nursyikin.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
24. http://farraanuar.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
25. http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
26. http://fkarmilabudakminatkartun.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
27. http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
28. http://itsmetira.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
29. http://ayzaadlyana.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
30. http://aimlesstalkt.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
31. http://inameowmew.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
32. http://superpapaya.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
33. http://sayangsyeeda.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
34. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
35. http://aqilahmunirabintiabdulhalim.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
36. http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
37. http://eyra1990.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
38. http://fin-fini.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
39. http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
40. http://ape-kinah.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
41. http://belognoordiana.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
42. http://randomtalking123.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
43. http://aqylanatasha.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
44. http://yana-deebob.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
45. http://anewdaaay.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
46. http://nisashahrien.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
47. http://chocollyheart.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
48. http://www.cikfie.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
49. http://syazain.blogspot.com/2013/09/syarat-syarat-1.html
50. http://stxrlightm00n.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
51. http://aisyasyahar.blogspot.com/2013/09/title-2nd-ga-by-ira-syiqin.html
52. http://www.aienhermionie.my/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
53. http://sayasyiera.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
54. http://niyhblograudha.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
55. http://katahati12345.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
56. http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
57. http://nurhazirahziera.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
58. http://chubbygurlzchumill.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
59. http://minhyukthesquirrel.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-ashiqin_10.html
60. http://arifarsyad.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
61. http://lienliedot.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
62. http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
63. http://kinabaluholiday.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin_13.html
64. http://ainnajihapunyeblog.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
65. http://pinkymustache.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
66. http://fatinnurfaiqah.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
67. http://www.madrasahkehidupan.com/2013/09/2nd-giveaway-byira-syiqin.html
68. http://walkstatic.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
69. http://malihahmunirah.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
70. http://sipandamatahitam.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
71. http://bdxbjubiru.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syikin.html
72. http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
73. http://dewqracintakita.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
74. http://fazahunhan.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
75. http://farah-wahidah-blog.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syikin.html
76. http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
77. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
78. http://lalazarryn.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
79. http://ceritasimatacoklat.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
80. http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
81. http://cikarnab.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
82. http://thesunshinesgirl.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
83. http://edrina-dafinites94.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
84. http://erynix.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
85. http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
86. http://sfhbelog-taip.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
87. http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
88. next?


1ST GIVEAWAY BY ZACK

Click banner to join ~

harap harap bertuah dapat beg exo.. wink wink.. fighting :)

Freebies : Header Exo #1



Anneyeongsayo..
Assalamulaikum..
Hello Readers..

Hari ni saya nak bagi freebies sikit.. dah lama tak buat tutobies ka? rindu tak? sebelum tu mari la join giveaway terbaru saya.. saya hargai sangat para peserta yang join giveaway saya tu ^^ but skrng nak buka blog kat google chrome tak leh sedihnya.. tak tau la kenapa :( btw kalau nak ambil sila comment tau.. comment anda amat dihargai :)harap korang suka ^^


http://3.bp.blogspot.com/-GwZt_-t9Ufc/UirHkkXDqnI/AAAAAAAAB0w/e-UFn1sV_OM/s1600/EXO+xoxo.png

http://4.bp.blogspot.com/-Ng9IZkJw-X4/UirIrWX52gI/AAAAAAAAB04/Ey-RcHTRlnc/s1600/EXOK.png
http://4.bp.blogspot.com/-S7Ale8EZM5k/UirKHGEcpmI/AAAAAAAAB1M/EuIqOEHdeqE/s1600/EXO.png

Blogger Penipu? Blogger Tidak Adil?

// beacause its my month of birthday //
Assalamualaikum.. hari saya nak cerita pasal dua blogger. Sorang penipu dan seorang tidak adil.. kita mulakan dengan penipu

Blogger Penipu ?

Okey hari tu saya ada menang giveaway dekat satu blog.. blognya? rahsia. saya malas nak mengaibkan orang tu tapi sekadar PERINGATAN jer. Saya ada menang top up. So saya claim la dekat sponsor tu.. first saya minta dan dia kata "baiklah tengahari nanti saya top upkan" saya pun percaya la blat bulat.. dah sampai esok tak dapat top up lagi. selepas seminngu, tak dapat lagi.. jadi saya minta top upkan.. lepas tu dia kata " tak top up lagi.. nanti saya top upkan " sampai esok pun tak tertop upkan lagi.. dah bengang pergi minat sekali lagi and then dia cakap.....


camtu pulak.. okey tak kisah kalau tak dapat top up but please jangan buat saya sampai ter tunggu tunggu.. dah berapa bulan saya tunggu nak masuk dua bulan agaknya.. kalau tak boleh cakap je la
Note : Kepada tuan blog, jika anda terbaca entry ni saya memohon maaf jika mengaibkan anda atau sebagainya.. tapi sila jujur dengn saya okey.. sekali SORRY 

Blogger Tak Adil ?

Kenapa saya cakap tak adil sebab saya ada join satu giveaway dan pemenang diumumkan..okey saya ada menang di blog contest saya.. visit SINI. rezeki la kan.. kah kah kah.. tu belakang kira.. giveaway apa? SECRET. time tu saya online pakai handset.. bila kita buka blog kat internet, dia akan tunjukan profile belah bawah sekali.. okey time saya check list pemenang and ada 2 pemenang blog saya musykil //tak reti eja// and then 2 blog yang saya muskil tu adalah tu tuan yang buat giveaway tu.. dia ambil hadiah yang blogger mahukan.. yang dia tak minat dia bagi blogger.. awak tahu tak saya berusaha mati matian nak popularkan giveaway awak untuk dapatkan hadiah tu and then jadi begini..
Note : Sori kalau awak terasa.. but please kalau buat giveaway biar ikhlas ye tuan blog

Sorilah kepada blogger yang saya mentionkan tu walaupun saya tak mentionkan.. kah kah kah.. sabar je la .. fighting athirah :)

Jemput komen kawan blogger and bagi pendapat :)