Segmen Siapa Bias Saya?




Anneyeongsayo..
Assalamulaikum..
Hello Readers..

Hello kawan kawan.. Saya ada buat segmen "SIAPA BIAS SAYA? " okey ini memang sesuai untuk KPOPPERS macam saya nie .. hahahaha

Syarat sayarat :

1. Follow blog saya
2. Follow twitter saya *kalau tak de twitter tak payah follow*

Cara cara untuk join :

1. Buat satu entry yang bertajuk " SEGMEN SIAPA BIAS SAYA?"
2. Letak banner yang sya buat hasil air tangan sya tu  *hodoh kan banner tu*
3. Nyatakan 10 bias anda dan jangan lupa letak gambar dia orang sekali  *kalau kurang daripada 10 bias pun tak pe*
4. Tag sapa sapa yang anda suka

Sudah siap? Nanti jangan lupa promote dekat kawan kawan pulak..
Lepas tu nanti letak link anda di comments saya..
Hanya di comments and cbox saja diterima

Tarikh mula : 3/2/2013
Tarikh tutup : DITUTUP
Segmen ini akan dibatalkan jika peserta kurang dari 10 orang
SENARAI PESERTA

49 comments:

Arrien ::@man!:: said...

salam.. arrien join :)

Ween said...

ween join :)

http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

Ira Syiqin said...

thanks for join

aina yusrina said...

saya join

http://yusrinaaina.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

akmal starz said...

sya join

http://akmalstarz.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

NEKOARUMI said...

Done : http://nekohatsune.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya-by-ira.html

Nur Atiqah said...

ika join yea :)

http://theonlyatiqah.blogspot.com/2013/02/siapa-bias-saya.html

timm_bill said...

gud luck..he3..sye x join sbb langsung x minat kpop..ha3!!

Ira Syiqin said...

@timmbill : owh wokkey

We're Sister said...

Annyeong <3 Saya join jugak!

http://weloveourbias.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

NurulSyahira said...

otoke ! join this segmen ^_^

http://nurulsyahira11.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

Arysha Hafrina said...

http://alisyasuju.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html
Join :)

Juliana lia said...

sya join nnti sya wat entrinyer:)

Juliana lia said...

http://chocolate-julia.blogspot.com/2013/02/http4bpblogspotcom-yehl1uxrbgte0gdi1zdx.html

Sya join n sorry linknyer x berapa nak betul...hehhehee

this is how life's go everyday said...

haloo~~ saya pun join..pening kepala masa buat @_@ meh la membaca kalau rajin ^^
http://thisismylifeeveryday.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya-by-ira.html

ARI SHAWOL said...

ARI join :)

http://realarishawol.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

Humaira Shamsul said...

joined :D

http://cremehearts.blogspot.com/2013/02/segment-siapa-bias-saya.html

Kang Tae Hee said...

Join,, harap sudi baca.. :D

http://cikkabom.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

shahrayyan said...

join ni.. :)

http://dearmonyetsayang.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

BABY LUHANNIE said...

http://trulyexotics.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html Join :)

Simple Syara said...

join sini :http://simplesyara.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

elia T33dylia said...

Thanks ajak . Saya Join :) Tengok tau . Saranghae :D

http://t33dylia.blogspot.com/2013/02/semen-siapa-bias-saya.html

BE AWESOME K-POP said...

I'M join XD

PenJae Wife said...

http://schaida-hyun.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

MINWOOMICKEY'S said...

http://trulybestfriend.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

ZakriesyaZakaria said...

Zak join :)

http://zakriesyazakaria.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya-by-ira.html

♦Shazwani Elyas♦ said...

Assalammualaikum dan Annyeonghesayo. Saya join^^

http://whymustshazwani.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

Farah Dini said...

Annyeong ! Saya join :D http://farahdinipunyeblog.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya-by-irasyiqin.html

Farah Dini said...
This comment has been removed by the author.
Aini Aishah Mohamad Apandi said...

Saya Join Segmen ini :)

http://daisukigirlsuki.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

Sophea said...

Hai ira , isteri minho joined :
http://sopheahaniees.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya-by-ira-syiqin.html

farah izzlyn said...

joined ^^

http://faramyungie.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

Bunny said...

Saya join :) http://lina-shakeena.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

~Najah Mustapa~ said...

salam :D

saya join ^_^

http://najahmustapa.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

anne lee said...
This comment has been removed by the author.
anne lee said...

join~

http://viewmysunny.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

anne lee said...

join~

http://viewmysunny.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

Atin Tory said...

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

ajwah_123 said...

Saya Join!

http://ajwahsufinadot.blogspot.com/2013/02/siapa-bias-saya.html

Sarah said...

Join eheheh :*

http://duniasitisarah.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

Kim Kimmy said...

Kim join tauu >__<

http://miloicee.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

Bbangjae said...

Annyeong chingu ! Saya join /throw love/ lol haha

http://wonderlalalalandload-ing.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

Luhan Sehun said...

saya join,nnti lawatlh blog sy,sy tak buat enry lg skarang ni :)

Aifa Annyss Farhana said...

안녕 ! annyeong ! Aifa join. :)
http://beautifulviu.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

Luhan Sehun said...

done ^^
http://hunhanlover.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya-by-ira.html

nur sabrina said...

SAYA NAK JOIN :)

http://ifidieyoung454.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya-oleh-irasyiqin.html

Inspirit's Baby said...

Salam, tuan blog. Sy join!

http://infinitetobeast.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya.html

Tq

Miss LayHan said...

Saya Join ! xD

http://sitinuraisyahch-malayexotic.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-bias-saya-by-irasyiqin.html

Haseenaa said...

joined ;

http://imlittleweirdgirl.blogspot.com/2013/03/siapa-bias-saya-by-ira.html