Hiatus


Assalamulaikum.. Dah lama kan tak update.. Saya dah berbuat keputusan untuk HIATUS for a while. WHY?

1. Komputer tak leh nak buka blogger. Tak tau sebab apa. Tapi saya akan cuba baiki :)
2. Nak berehat buat sementara

Harap korang boleh terima saya nak HIATUS :) About giveaway terpaksa dibatalkan sebab sponsor tak banyak and ramai yang tak sudi :( Sad story

Kepada Sponsor yang sponsor giveaway tak jadi saya,
     Saya ingin memohon maaf atas sebab menbatalkan giveaway tu. saya ada sebab tertentu. Bukan sebab saya tak ingin buat but maybe masa tak mengizinkan. Hope korang boleh terima. But lepas komputer sya okey maybe saya akan buat giveaway lagi :) hehehe
                                     
Sincerely, the owner :)

Sorry again and again :) saya kan kembali buat tuto just like sebelum ni :) harap memahami.. Maybe saya akan nampak active di twitter and facebook but not blogger anymore :)


MIANEI GUYS

5 comments:

Aisha Fauzi said...

Hye Assalammuaalaikum. Saya tag awak dalam 3 giveaway ni :)

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/anniversary-giveaway-by-anadiera.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

Nys Anis said...

nanti selamat kembali ke blogger.com tawwwww ^______________^

twinscraftlife said...

HI!! 안녕하세요~ we are twinscraftlife! pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요~~!!^^ twinscraftlife.blogspot.com

twinscraftlife said...

안녕하세요! This is twinscraftlife. We are handcrafters! pls visit our blogshop~ We sell handmade bags, pouch, phonecase, bookmarks, notes and many more! 감사합니다~ 꼭오세요~ twinscraftlife.blogspot.com

Kostya Shaknov said...

Оцените- проститутки Одессы цены
Настоящая мастерица и умелица, сделает все, начиная от расслабляющего массажа до массажа простаты. Ее приветливость и отношение настолько располагает, что через 10 мин вы уже забудите о том, что незнакомы. Курение позволяет верить, что ты что-то делаешь, когда ты ничего не делаешь.